top of page
PERENPLUKKEN.jpg

Hallo!

Ik ben Lars Francis, 34 jaar. Ik ontwerp ecologische tuinen en groenprojecten en zorg ook voor de aanleg en opvolging ervan, zowel voor particulieren als voor bedrijven en overheden.

  • Facebook
  • LinkedIn

Mijn verhaal

Naar verluidt staarde ik als baby al onophoudelijk naar de imposante kruinen van de bomen tijdens wandelingen in de buggy, dat kalmeerde me enorm. In de daaropvolgende jaren van men kindertijd vond je me dan ook meestal terug in het plaatselijke bos waar we dagenlang verbleven om er kampen te maken, rond te crossen met de fiets en dammetjes te maken in de plaatselijke beekjes waaruit we dan natuurlijk ook kikkerdril gingen scheppen.

Rond mijn 20ste leerde ik de permacultuur kennen tijdens mijn omzwervingen in Europa, voor mij was het vanaf toen duidelijk dat ik mijn leven wou wijden aan duurzaam groenbeheer.

 

In mijn twintigerjaren volgde ik her en der cursussen en woonde zelf ook in verschillende ecologische leefgemeenschappen. Daar leefden en werkten we volgens de principes van de permacultuur met en van de natuur.

 

Op mijn 30ste heb ik de sprong gewaagd om als zelfstandige mijn droom te realiseren en op die manier de wereld te vergroenen en verduurzamen.

Als ondernemer blijf ik graag betrokken bij de projecten die ik mee vorm geef. Ik vind het belangrijk om langdurige ondersteuning te bieden zodat de transitie van grijze beton naar groene oase verankerd kan worden in onze samenleving. Zo zie ik elke tuin ontwikkelen als een levend wezen.

20161115_134453.jpg

Neem contact op

Vul dit formulier in als je graag hebt dat ik contact met je opneem. Dan bekijken we samen hoe we van jouw groenproject een duurzaam en groen succes kunnen maken.

bottom of page